Skip to main content
x

Om oss

Om oss i Butik Tjuvkil 939

Butikens namn kommer av att den 2013 startades hemma hos dåvarande ägaren i Tjuvkil. Den flyttade till nuvarande plats i Vävra i februari 2015.

Helen

Jag började arbeta i butiken i maj 2017 och tog över den i november samma år. Min tanke med butiken är naturligtvis att ni skall hitta fina kläder, inredning och presenter till många olika tillfällen men också att det skall vara en plats där ni kan stämma träff med era vänner och ta en fika tillsammans.

Själv har jag en ganska klassisk stil men tycker mycket om färg och form och hjälper gärna till att hitta en härlig mix som passar just dig och dina nyanser.
Ett av mina stora intressen är heminredning och trädgård och hoppas och tror att det kommer att märkas i butiken i framtiden.

Jeanette

Jag har arbetat i butiken sedan april 2015.
Jag är en person som gillar att utmana den klassiska stilen och hjälper dig gärna med lite roliga och fräcka kombinationer. Jag gillar att mixa och matcha stilar och accessoarer till en mer bohemisk och dramatisk look. Att sätta till ett roligt halsband, en sjal eller mixa olika material och mönster gör så mycket. Jag gillar att gå lite utanför ramarna men lyssnar självklart på dina önskemål.